22

srijeda

svibanj

2013

Eveline MAXIMUM Nails GROWTH

Već sam vam iskazala zadovoljstvo Eveline Diamond tretmanom za nokte, a danas ću prestaviti svoje novo otkriće - Eveline Maximum nails growth - lak za pospješivanje rasta noktiju.

Dosad nisam imala velike sreće s dugim noktima. Taman kad bi mi narasli do određene dužine, počeli bi mi pucati. Prvo jedan, pa drugi i tada bi došlo do trenutka kad ih jednostavno moram sve skratiti. A zatim je bilo potrebno jedno vrijeme da bi nokti ponovno narasli. Dosad nisam vjerovala u lakove koji ubrzavaju rast noktiju, ali i to se promijenilo.

Image and video hosting by TinyPic


Što je to?

Ovo je profesionalan i iznimno intenzivan program za pospješivanje rasta i učvršćivanje noktiju. Formula je obogaćena proteinima svile koji učvršćuju i jačaju nokte. Namijenjen je za njegu slabih, tankih i listanju sklonih noktiju. Prvi rezultati trebali bi biti vidljivi već nakon 10 dana primjene.

Kako se koristi?

Tijekom 5 dana nanosi se jedan sloj laka na nokte. Zatim je potrebno acetonom ukloniti nanesene slojeve i ponoviti postupak. Za dugoročan efekt tretman treba ponavljati redovito. Preporuča se koristiti tretman od 4 do 6 tjedana.

Prije upotrebe preporuča se zaštititi kožicu kremom ili maslinovim uljem. Proizvod je zapaljiv i treba izbjegavati kontakt s očima, te također držati van dohvata djece. Proizvod sadrži 2% formaldehida. Proizvod se prvo treba isprobati 2-3 dana kako bi se vidjelo postoje li alergija na neki od sastojaka. Ukoliko se pojave alergijske reakcije, osjećaj pečenja ili boli, potrebno je prestati s korištenjem tretmana.


MOJE ISKUSTVO

Proizvod sam kupila na temelju dobrih komentara na forumu. U to vrijeme je taman bio popust na lakove i tako sam odlučila uzeti ovaj tretman i isprobati ga.

Tekstura tretmana mi se odmah svidjela. Lako je maziv, ravnomjerno se nanosi na nokat, četkica je jako dobra te nanosi lak ravnomjerno i u dovoljnoj količini.

Lak se vrlo brzo suši i dobra mi je baza za druge lakove (osobno mi je prilično postojan, iako mislim da je Diamonds tretman malo postojaniji).

Plus kod ovog proizvoda je i cijena (20tak kuna) što ga čini pristupačnim i pogodnim za čestu upotrebu.

Radi li što obećava?

Iskreno, tretman ne koristim prema uputstvima, već ga koristim kao bazni lak ili eventualno u 2 sloja. Primijetila sam da već u 2 sloja djeluje prilično debelo i daje mliječno rozu boju noktu pa nisam sigurna kako bi to izgledalo kada bi se stavilo svih pet slojeva. Unatoč tome, mogu reći da ovaj tretman stvarno izvrsno djeluje i da sam primijetila da mi nokti značajno brže rastu, te da efekt ovog tretmana mogu vidjeti već nakon tjedan dana. U prilog njegovoj učinkovitosti govori i činjenica da mi je postalo naporno i pomalo iritantno svako malo kratiti nokte.

Na slikama možete vidjeti dužinu mojih noktiju koju postignu za otprilike 2 tjedna uz korištenje ovog tretmana. U jednom trenu su mi nokti bili i gotovo duplo duži (što mi je bilo gotovo nevjerojatno jer nikad nisam imala tako duge nokte osim kad su bili gelirani), ali sam s ovom dužinom najzadovoljnija i njoj težim.

Image and video hosting by TinyPic


Tretman koristim duže od mjesec dana. Otkad sam ga počela koristiti, nokti su mi poprilično ojačali, ali su ostali i dovoljno savitljivi da ne pucaju. Još mi nijedan nokat nije pukao kako su dosad znali i bili su kratki samo kad sam ja odlučila da ih želim skratiti. Ne sjećam se kad sam zadnji put imala ovako duge i zdrave nokte.

Image and video hosting by TinyPic


Svakako bih se složila da tretman radi ono što obećava, čak i kad ga nisam koristila točno prema uputama. Nokti mi brže rastu i čvrsti su, ne pucaju i ne listaju se. Ovaj isti tretman je isprobala i jedna moja prijateljica (obje smo isti dan kupile ovaj lak i odmah ga isprobale), te je primijetila isti učinak - kaže da joj nokti uistinu puno brže rastu.

Image and video hosting by TinyPic



Negativne strane?

Osim što postoji mogućnost da ga nećete moći koristiti ukoliko ste osjetljivi na formaldehid, drugih mana ovom proizvodu nisam uspjela naći. Nisam primijetila negativne efekte po moju kožicu, a nokti izgledaju sjajno. Namjeravam ga nastaviti koristiti i dalje, te je uvršten u listu mojih omiljenih proizvoda za nokte.

Ipak, moja prijateljica kaže da se njoj ovaj tretman brže skida s noktiju i da na njemu lakovi traju kraće nego s Diamond tretmanom. Osobno to nisam primijetila.


ZAKLJUČAK

Ovo je proizvod koji bih svakako preporučila. Oduševljena sam što doista djeluje - ubrzava rast nokta, a nokti izrastu čvrsti, zdravi, jaki i lijepi. Smatram da se radi o izvrsnom i djelotvornom proizvodu koji vrijedi isprobati, osobito ako vam nokti sporije rastu. Naravno, jednako kao i u slučaju s Diamond tretmanom, ukoliko znate da ste osjetljivi, alergični ili loše reagirate na formaldehid, onda je ovo nažalost proizvod kojeg morate zaobići u širokom luku.

Eveline DIAMOND ili Eveline GROWTH - za koji se odlučiti?

Osobno obožavam oba ova prizvoda i koristim ih naizmjence. Dok su mi nokti u procesu rasta koristim tretman za brži rast, a kada postignem željenu dužinu, nastavim s Diamond tretmanom kao baznim lakom kako bih sačuvala lijepe, duge i čvrste nokte.
Preporučila bih da odaberete tretman ovisno o tome koji vam je cilj. Ukoliko ste nestrpljivi i jako želite dugačke nokte, a vaši rastu sporo i pritom su skloni pucanju, preporučam Eveline GROWTH. Rezultati su impresivni i brzo vidljivi, pa ćete već nakon tjedan dana moći primijetiti da su vam nokti nekako brzo narasli.
Ukoliko vam nije toliko važno da vam nokti brzo izrastu (ili vam po prirodi rastu brzo), ali imate problem s njihovim pucanjem, slabi su, lomljivi i krhki, tada se odlučite za Eveline DIAMOND tretman.


Pakiranje: 12ml

Cijena: oko 20 kuna

Gdje kupiti: DM, Kozmo, a mislim da ih možete naći i u Műlleru, Nami...


Za one koji žele znati više - sastav proizvoda:

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nirtocellulose, Phthalic Anhydride / Trimelltic Anhydride / Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua (Water), Formaldehyde, Acetyl Triethyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid / Fumaric Acid / Phthalic Acid, Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI 77891, N-Butyl Alcohol, Lauroyl Silk Amino Acids, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, CI 19140, CI 77491, Talc

<< Arhiva >>