05

srijeda

listopad

2011

Labello Vitamin Shake

Labello opet donosi novitete - dva voćna i sočna vitaminska napitka za usne! Od sada možete birati vaš omiljeni Labello brusnica i malina ili Labello acai i divlja jabuka.



Labello Vitamin Shake brusnica i malina hidratizira usne i istovremeno ih čini glatkima i zdravima. Ovaj vitaminski shake sadrži 3 važna vitamina za meke i prirodno lijepe usne:
- vitamin C koji potiče proizvodnju kolagena i održava elastičnost kože,
- vitamin E koji regulira vlažnost i potiče regeneraciju zaštitnog sloja usana
- i provitamin B5 koji usne štiti od isušivanja i pomaže im da zacijele kada ispucaju.

Inovativna formula sadrži zaštitni faktor od sunca SPF 10, a usnama daje nježnu, prirodnu nijansu uz neodoljiv okus i miris voća. Usne ostavlja sjajnima uz diskretnu crvenu/ružičastu nijansu.



Osim novih okusa, Labello nam ovaj put predstavlja i zanimljiv izgled mazalice za usne. Osim novog dizajna plastične ambalaže, sama mazalica izgleda nalik mozaiku - boje se prelijevaju jedna iz druge.

Zasad sam isprobala samo Labello brusnica i malina kojim sam ostala oduševljena već kod prvog nanošenja. Kao i većina voćnih Labella, miris je prekrasan. Ovaj Labello miriše na maline, a okusom me vratilo u djetinjstvo jer neodoljivo podsjeća na Pez bombone od maline. Čista milina! Na usnama ostavlja blagi sjaj i vrlo, vrlo nježnu crvenkastu boju. Usne se sjaje kao da imate sjajilo, vrlo se lako maže i ostavlja ugodan osjećaj na usnama. Dobro hidratizira usne i jednostavno je njam!

Svoj Labello kupila sam po cijeni od 19,90 kn, ali mi na kraju nije bilo žao niti jedne kune. Svakako preporučam da isprobate ukoliko tražite novu mazalicu za usne jer ova je jednostavno toliko njam da ćete je poželjeti pojesti!

Koji je vaš najdraži balzam za usne? Koji vam se Labello najviše sviđa?

<< Arhiva >>