12

ponedjeljak

rujan

2011

CLASSIC Liposhock


Classic Liposhock je trokomponentni anticelulitni gel sa snažnim lipolitičkim djelovanjem i ciljanim učinkom na specifičnu i stabilnu strukturu masnog potkožnog tkiva trbuha, bokova i bedara. Medna komponenta s uljem pšeničnih klica i vitaminom E, te prirodnim ekstraktima hmelja djeluje antioksidativno, eliminira slobodne radikale, toksine i suvišnu tekućinu. Ujedno omogućava 100 %-tni prodor djelatnih tvari duboko u masno tkivo. Eterično ulje zelenog papra trenutno razara masne stanice.
Iso Slim Complex pospješuje metabolizam masti, jača kolagen i zajedno s medom snažno zateže mekanu, neelastičnu i opuštenu kožu trbuha, bokova i bedara.

Eliminira 37 % masnoće, smanjuje obujam 4,3 cm, zateže kožu do 48 % u 4-8 tjedana.

Gel se nanosi na kožu kritičnih predjela u tankom sloju i utrlja blagim kružnim pokretima. Masaža i folije nisu potrebne. Prvi rezultati zapažaju se već nakon nekoliko dana, a željeni uspjeh postiže se nakon 4-8 tjedana primjene.

Image Hosted by ImageShack.us


Što drugo reći nego da kupujem opet! Čudo jedno!

Koristila sam ovaj gel redovito, ujutro i navečer, oko mjesec dana. Lagano bih ga utrljala na područje cijelog trbuha jer je upravo to moja bolna točka. Prve rezultate sam počela uočavati nakon nekih tjedan i pol do dva tjedna. U to doba sam intenzivno trenirala i bilo je teško reći koliki udio je trening, a koliki sam proizvod. Uglavnom, trbuh se doista zategnuo, nestalo je nekoliko centimetara, a i osjećalo se da je koža čvršća.

Zatim sam otšla na more, moje vježbanje je prestalo, a ja sam se ulijenila. Moj trbuh se izdajnički opustio, a ja sam doslovce - izvisila. Uhvatila sam se ja ponovno toga gela, kad gle ono čuda! Nakon nekoliko dana korištenja doista se vide rezultati. Trbuh je čvršći i ravniji -čudo jedno. Ostala sam zadivljena!

Gel ostavlja blagi osvježavajući osjećaj na koži (gotovo pomislim da osjećam njegovo djelovanje), vrlo se brzo upija i uopće nije mastan. Za tren možete najnormalnije obući odjeću i krenuti osvojiti dan. Primjena ne uzima ni vremena ni truda, lagano umasirate gel ujutro i navečer. Nikakve masaže nisu potrebne, iako ja volim malo izmasirati trbušćić (ta moja masaža ne traje ni minutu!). Miris gela je svjež, pepermintast i ne zadržava se dugo na koži. Tekstura je glatka i kremasta, a gel se vrlo lako razmazuje.

Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i definitivno ga nastavljam koristiti. Rijetko kad očekujem čuda od mazalica koje obećavaju manje centimetara, ali ova se pokazala doista djelotvornom. Već za nekoliko dana mogu vidjeti da je trbuh čvršći i bolje toniran, te da izgleda manji.

Ovo je svakako proizvod koji bih preporučila ukoliko želite oblikovati svoje tijelo i riješiti se dosadnih naslaga koje vas muče. Upotreba je jednostavna, a rezultati itekako zamjetljivi. Samo budite uporni i sjetite se svakog dana odvojiti minutu vremena ujutro i navečer da se namažete. Dodatni plus je što se radi o prirodnoj i domaćoj kozmetici.

Dolazi u plastičnom pakiranju od 150 ml.

Cijena: 50 - 60 kn

Imate li vi neku tajnu mazalicu koja čini čuda na vašem tijelu?


<< Arhiva >>