22

ponedjeljak

kolovoz

2011

Njega lica: koža mekana kao bebina guza

Lice je naš jedinstveni ukras i zato je bitno da ga redovito njegujemo. U ovom postu ću vas upoznati sa linijom proizvoda koja me očarala i koju koristim svakodnevno - ako ne sve, barem neki od proizvoda. O tome koliko volim ove proizvode svjedoči činjenica da iako volim isprobavati uvijek novo, eksperimentirati i rijetko se zadržavam na istom, ove proizvode kupujem redovito, ni ne razmišljajući da ih zamijenim nečim novim. Oni su moja stalna postava jer eto, moja koža ih voli.

Predstavljam vam Bebe Young Care liniju proizvoda! Svi proizvodi su kupljeni u DM prodavaonici mojim vlastitim novcem.

Bebe Young Care 3u1 osvježavajući tonik za lice
(Bebe Young Care 3in1 erfrischendes gesichtwasser)


Image Hosted by ImageShack.us


Ovaj proizvod je moj najveći favorit. Radi se o osvježavajućem toniku za lice za sve tipove kože koji čisti kožu, osvježava bez isušivanja i koji je nježan poput bebine kože. Koži pruža ugodan osjećaj svježine, sadrži pantenol koji štiti kožu od isušivanja i posebno je ugodan za lice. Ne sadrži alkohol i prilagođen je prirodnoj pH vrijednosti kože. Nakon primjene nije potrebno ispirati s vodom.

Ovo je prvi proizvod iz ove linije koji sam isprobala i koji me očarao. Moja koža ga voli, ima ugodan miris i ostavlja osjećaj svježine. Radi sve za što je namijenjen. Osobito koristan pokazao se u ljetne dane kada termometar dosegne svoj vrhunac - trenutačno osvježenje za moje lice. Toliko sam ga zavoljela da nisam ni razmišljala o njegovoj zamjeni, jednostavno sam kupila novu bočicu. A upravo me on potaknuo da isprobam i druge proizvode iz ove linije.

Dolazi u plastičnoj bočici od 200 ml.

Cijena: 30-ak kuna

Bebe Young Care 3u1 blaga pjena za čišćenje lica za sve tipove kože
(Bebe Young Care 3in1 sanfte reinigungsmousse)


Image Hosted by ImageShack.us


Blaga pjena za čišćenje lica za sve tipove kože. Čisti od nečistoće i šminke, ostavlja osjećaj mekane kože i nježna je poput bebine kože - ne sadrži sapune. Pjena je dermatološki i oftamološki ispitana, te prilagođena prirodnoj pH vrijednosti kože. Ne sadrži sapune ni alkohol.
Primjena: rasporediti u rukama i nanijeti na lice, nježno umasirati, a potom isprati vodom.

Pjena je iznimno blaga za čišćenje, a nakon upotrebe koža lica je iznimno mekana i glatka, bez neugodnog osjećaja zatezanja. Na licu ostavlja osjećaj čistoće i svježine. Vrlo dobro skida nečistoću i šminku, pa čak i maskaru. Vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom, moja koža ga voli i imam ga namjeru ponovno kupiti. Svakako bih ga preporučila.

Dolazi u plastičnoj bočici od 150 ml.

Cijena: 30-ak kuna.

Bebe Young Care 3u1 odstranjivač šminke za oči
(Bebe Young Care 3in1 shake & clean augen make-up entferner lotion)


Image Hosted by ImageShack.us


Odstranjivač šminke za oči koji otklanja čak i vodootpornu šminku za oči. Istovremeno njeguje trepavice, te je prikladan i za osobe koje nose kontaktne leće. Ne sadrži parfeme ni alkohol. Oftalmološki je ispitan.
Primjena: radi se o dvofaznom odstranjivaču šminke, pa ga je prije upotrebe potrebno dobro protresti dok se obje faze ne sjedine, zatim nanijeti na blazinicu i njome blago prijeći preko zatvorenih očiju. Nije potrebno naknadno ispirati u vodi.

Vrlo dobar odstranjivač šminke - otklanja šminku nježno i temeljito, ne nadražujući oči. Preporučam.

Dolazi u plastičnoj bočici od 100 ml.

Cijena: 30-ak kuna

Zaključno:
Volim sve navedene proizvode i preporučila bih svakome da ih isproba. Proizvodi su blagi za kožu, osvježavajući i ugodni za upotrebu. Prvo očistim lice pjenom, zatim odstranjivačem šminke uklonim eventualno preostalu šminku oko očiju i završim brisanjem lica tonikom. Nema neugodnog zatezanja, peckanja očiju niti iritacija. Samo koža mekana kao bebina guza.

Koji je vaš najdraži proizvod za čišćenje i njegu lica?


<< Arhiva >>