11

četvrtak

kolovoz

2011

Macadamia Natural Oil

Na svjetskom, ali i na našem tržištu pojavili su se novi proizvodi za kosu. Jednom kada ih isprobate, teško ih se ostaviti. Radi se o Macadamia Natural Oil proizvodima. Ovo je proizvod namijenjen za upotrebu u frizerskim salonima, ali moguće ga je kupiti i za osobnu upotrebu.

Image Hosted by ImageShack.us


Ukratko ću opisati svaki proizvod da steknete bolju sliku o čemu se ovdje radi.

Macadamia Healing Oil Treatment




Radi se o jednom od njihovih najprodavanijih proizvoda. Na njihovim stranicama navode kako se radi o terapeutskom ulju prikladnom za sve tipove kose, a osobito za suhu i oštećenu kosu. Ulje je moguće koristiti svakodnevno, a može se nanositi na mokru ili suhu kosu. Ulje njeguje kosu, čini je glatkom i podatnom, smanjuje naelektriziranost i pruža joj sjaj. Brzo se upija i lagano je - ne masti kosu i kosa nije teška. Može se dodati u boju za kosu. Ulje ima prirodnu UV zaštitu i smanjuje vrijeme sušenja kose za 40-50%.

Ovdje se ne radi o čistom ulju makadamije, već o proizvodu koji sadrži ulje makadamije i argana, te još neke dodatke. Ulje je vrlo masno i mazivo, treba ga vrlo mala količina (manje od zrna graška) i traje vrlo dugo. Dolazi u pakiranjima od 10, 30 i 125 ml.

Macadamia Healing Oil Spray




Ovdje se radi o laganijoj inačici ulja, dakle manje gustom ulju pogodnom za tanku ili rijetku kosu. Može se koristiti svakodnevno. Ulje u spreju raspršuje se u vrlo laganu maglicu koja se trenutno apsorbira u kosu, zadržava njezinu vlažnost istovremeno je ne čineći teškom. Štiti kosu, daje joj mekoću i sjaj. Možete ga nanositi na suhu ili mokru kosu. Dolazi u bočicama od 60 i 125 ml.

Pogodno je da frizuri date završni dodir - za lijep miris i glatku, sjajnu kosu.

Macadamia Rejuvenating Shampoo i Macadamia Moisturizing Rinse



Šampon koji ne sadrži sulfate i paraben, a siguran je za boju i namijenjen svim tipovima kose, a osobito suhoj i oštećenoj kosi. Hidratizira i nježno čisti kosu, te je štiti od okolinskih utjecaja. Dolazi u bočicama od 60, 300 i 1000 ml.

Moisturizing Rinse je regenerator za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kose. Hidratizira kosu, pomaže u otpetljavanju, njeguje i štiti. Dostupan u pakiranju od 60, 300 i 1000 ml.

Macadamia Deep Repair Masque




Ovo je njihov najrazvikaniji i jedan od najbolje prodavanih proizvoda, odmah uz ulje. Maska za kosu napravljena od kombinacije ulja makadamije i argana, zajedno sa uljem čajevca i kamilice i ekstraktima aloe i algi. Maska dubinski obnavlja kosu, vraća joj elastičnost i sjaj. Dolazi u pakiranju od 30, 250 i 500 ml.

Maska ima prekrasan miris koji dugo ostaje u kosi, omekšava kosu i čini je nevjerojatno glatkom i sjajnom. S razlogom je jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda. Potrebna je mala količina čak i kad se radi o dugoj i gustoj kosi. Maska se stavlja na mokru kosu i drži se 7-10 minuta, a zatim ispire. U masku se može dodati i malo ulja za dublje djelovanje. S obzirom da se radi o vrlo intenzivnom tretmanu, preporuča se ne koristiti više od 2 puta tjedno.

Macadamia Nourishing Leave-In Cream



Regenerirajuća krema koja se ne ispire hrani i njeguje kosu dragocjenim uljima, čini kosu poslušnom i svilenom na dodir. Pruža kosi UV zaštitu i prekrasan sjaj. Dolazi u pakiranju od 60 i 300 ml.

Ovo je još jedan proizvod kojim je većina ljudi jako zadovoljna. Najbolje ga je ravnomjerno rasporediti po mokroj kosi. Potrebna je tek manja količina za neizostavni rezultat: vrlo mekanu i sjajnu kosu.

Češalj i četka

U ponudi se nalaze i specijalni češalj i četka natopljeni njihovim uljem. Osim za raščešljavanje, pogodni su za svakodnevnu upotrebu. Pomoću ove četke i češlja ulje se ravnomjerno nanosi na kosu bez ostavljanja tragova na rukama.

Isprobala sam nekoliko njihovih proizvoda i ostala oduševljena. Osim što prekrasno miriše, kosa je meka, brzo se suši i lako oblikuje. Kosa prekrasno sjaji.
Jedini nedostatak ovim proizvodima je zapravo njihova cijena, jer se ne radi o baš jeftinim proizvodima za kosu. No ipak, proizvodi dugo traju, a njihova kvaliteta uvelike opravdava cijenu, što navodi sve više i više zadovoljnih korisnika na njihovu kupnju.

Ipak, nije nužno da imate sve proizvode odjednom. Za početak se možete koncentrirati na masku i ulje, koji su se pokazali kao najprodavaniji i najbolji proizvodi ove linije.



Gdje kupiti?


Proizvodi se mogu kupiti putem Interneta, u pojedinim frizerskim salonima diljem Hrvatske ili u dućanima sa frizerskim priborom. Više o tome gdje nabaviti i cijenama potražite na:

Macadamia Natural Oil (Forum.hr)


Više o samim proizvodima na službenoj stranici:

Macadamia Natural Oil


Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Kako ste zadovoljni njima, biste li ih ponovno kupili i biste li ih preporučili prijatelju?






<< Arhiva >>