15

ponedjeljak

kolovoz

2011

Gliss kur: Ultimate Repair



Gliss kur je nedavno na tržište izbacio novu liniju proizvoda za kosu - Gliss kur Ultimate Repair. Liniju čine šampon, regenerator, regenerator express i tretmani. Ova linija pokriva segment proizvoda za suhu i oštećenu kosu. Nova formula sa sastojcima identičnim strukturi vlasi i koncentrirani keratin precizno obnavljaju ekstremna oštećenja kose, dubinski i površinski. Primjenom ovih proizvoda lomljivost kose smanjuje se za 95%, a istovremeno se povećava njena otpornost.

Uvijek volim isprobati nove proizvode za kosu, osobito kada je Gliss kur u pitanju. Moja kosa reagira prilično dobro na većinu njihovih proizvoda i dosad sam uvijek bila zadovoljna. Zato sam odmah zgrabila novi šampon i regenerator čim sam ih ugledala u prodavaonici.

Šampon

Šamponom nisam ostala posebno oduševljena. Pozitivne strane su što nije nadražio vlasište, nisam dobila prhut, dobro opere kosu, ne čini je masnom ni teškom niti je petlja. Dobro se pjeni na glavi. Miris mi nije ništa posebno, s obzirom da postoji nekoliko njihovih šampona čiji miris preferiram nad ovim, iako miriši dobro. Nisam uočila nikakva posebna poboljšanja na svojoj kosi zbog upotrebe ovog šampona.

Moj zaključak je: šampon ko šampon. Radi svoj posao, opere i očisti kosu, ali ovo nije jedan od proizvoda koji bih kupila opet. Miris me malo iritira, ambalaža mi nije privlačna (imam osjećaj kao da će mi svaki čas izaći katran iz ambalaže pošto je crna... rofl).
Ne smatram kako se radi o lošem proizvodu, ovdje je više stvar osobnog ukusa. Nekome će se možda baš sviđati, ali ja znam nekoliko njihovih proizvoda koji mi se sviđaju puno više.

Regenerator

Iako mi šampon nije neki favorit, regenerator je onaj proizvod koji me baš razočarao. Meni praktički ne napravi ništa za kosu, možda malo otpetlja, ali nisam primijetila nikakvo poboljšanje otkad ga koristim. Kosa mi nije mekanija niti ništa bolja. Ovo je proizvod za koji jedva čekam da ga potrošim, bacim u smeće i kupim nešto drugo. Jednostavno nakon upotrebe regeneratora imam potrebu nabaciti masku svaki put kad perem kosu, što mi govori da ovaj regenerator ne radi svoj posao kako treba. Preskočite.

Maska za kosu

Osobno nisam isprobavala ovaj proizvod niti sam sigurna da hoću. Šampon i regenerator me nisu oduševili, miris mi je iritantan, pa pretpostavljam da bi slično bilo i sa maskom - za mene. No, iz iskustva drugih djevojaka čula sam da su maskom prilično zadovoljne, osobito one koje imaju kosu oštećenu vrućinom - peglanjem, kovrčanjem, sušenjem i sl. Vjerujem da je ovo proizvod koji vrijedi isprobati, osobito ako vam je kosa oštećena i suha. Gliss kur ima doista kvalitetne maske za kosu, pa sam mišljenja kako je ovo proizvod kojem bi (ukoliko imate namjeru) trebali dati šansu.

Cijena šampona i regeneratora kreće se oko 17-ak kuna, dok je maska za kosu oko 30-ak kn.

Jeste li isprobali neki proizvod iz ove linije i kako vam se sviđa?


<< Arhiva >>